Notícies

La Comissió Per un Finançament Just traslladarà el 15 de juny la seua reivindicació a Madrid

La Comissió Per un Finançament Just continua exigint al Govern de l’Estat la necessitat d’avançar en la reforma del sistema de finançament, per pal·liar la injusta situació econòmica del territori valencià, agreujada ara més per la recent crisi sanitària i social de la Covid-19.

Aquest matí la plataforma realitzarà una simbòlica concentració a les portes del Congrés amb les diputades i diputats valencians, per tal de visibilitzar la urgència d’encetar les negociacions per al canvi del model de finançament abans que finalitze l’any. 

Per motius de seguretat sanitària, des de la plataforma acordà que en aquesta acció només participaria una personalitat representativa de la societat civil valenciana, qui serà l’encarregada de llegir el manifest Per un Finançament Just a les portes del Congrés. 

A la reunió organitzativa prèvia assistiren Juan Cruz, secretari general de CCOO PV, Ismael Sáez, secretari general d’UGT-PV, Eva Blasco, presidenta de la CEV en València, i el representats del partits polítics José Muñoz (PSPV), Àgueda Micó (Compromís), Carles Fons (Podem), Luís Enrique Poveda (EUPV) i Tony Woodward (Ciudadanos).

Manifest

El dia 18 de novembre de 2017 la ciutadania valenciana va eixir als carrers de València per exigir un “Finançament Just”. Han passat ja tres anys i aquella reclamació encara és viva.

Continua llegint

Signa

Signa en favor d'un #FinançamentJust per al poble valencià.

Fes difusió

Si a tu també t'indigna, comparteix-ho amb les teues amistats i fes correr la veu.