La plataforma valenciana “Per un Finançament Just” viatja a Mallorca per a teixir aliances per un millor finançament autonòmic

La plataforma valenciana “Per una Finançament Just” viatjarà a Mallorca aquest divendres 4 de maig per reunir-se amb els seus homòlegs de les Illes Balears, la plataforma “Uneix-te per Bon Finançament”, en una jornada de treball que té com a objectiu teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació per la reforma del sistema de finançament autonòmic.

La comitiva valenciana estarà formada pel Secretari General de UGT-PV, Ismael Sáez, el Secretari General de CCOO-PV, Arturo León, i representants de partits polítics; José Muñoz (PSPV), Àgueda Micó (Compromís) i Ferran Martínez i David Torres (Podem).

La jornada començarà a les 11 hores amb una roda de premsa en la seu de CCOO de Mallorca. En acabar, es durà a terme una reunió de treball entre els integrants de les dues plataformes per crear un front comú que reivindique la necessitat de tots els territoris a tenir un finançament just davant el govern central.

A continuació, ambdues plataformes es reuniran amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Investigació i Turisme, Isabel Sabaté, i la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a la seu del Govern de les Illes Balears.

A les 17 hores se celebrarà un acte sobre finançament autonòmic que tindrà lloc a la seu de la UGT de Mallorca, en què participaran representants de les dues plataformes, així com el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Adreu Rotger.