Jornades sobre el nou model de finançament autonòmic a Alacant

En el marc de la campanya per un Finançament Just, la Comissió integrada pels sindicats, patronal i partits polítics ha organitzat unes jornades territorialitzades a València, Alacant i Castelló per explicar la necessitat del canvi de model de finançament en la nostra autonomia.

A Alacant, l’acte tindrà lloc el 18 d’abril, a les 19.30 hores, a la seu d’UGT, carrer Pablo Iglesias, 23. Hi intervindrà Rafael Beneyto.

La jornada a València va tindre lloc el dia 12 d’abril, al Paranimf de La Nau (Universitat de València). A l’acte hi intervingue la professora d’economia aplicada, Mari Ángeles Tortosa, i el membre del Comité d’Experts de les Corts per a la reforma del sistema de finançament autonòmic, Rafael Beneyto.

A Castelló, la jornada es va realitzar el dia 11 d’abril, a la sala d’actes Marcelino Camacho, de la seu de CCOO (plaça de les Aules, 6) amb la intervenció de Rafael Beneyto.

Continua la campanya reivindicativa

Els objectius comuns acordats per la Comissió pel Finançament Just són traslladar el problema del finançament a Madrid i fer pedagogia al nostre territori sobre la necessitat del canvi de model i les seues implicacions, així com estendre el germen a altres comunitats autònomes.

Per això, es preveu continuar amb la campanya informativa, a través d’aquestes jornades, a més de reunions amb col·lectius, entitats i plataformes per realitzar accions conjuntes, i trobades amb diputats i diputades valencians de tots els partits per sumar a la causa comuna; a més d’altres accions.